مشاوره حقوقی رایگان - خرید اینترنتی از تلگرام

دو ماه پیش به مبلغ یک میلیون و نیم خرید از تلگرام داشتم ولی نه جنسی فرستاده شد و شماره تماس هم مسدود می‌ باشد و هر چی پیام میدم پاک میکنن . چطور میتونم شکایت کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق پلیس فتا پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است تا بتوان بهتر شما را راهنمایی نمود می توانید تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دادسرا و پلیس فتا پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق پلیس فتا پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا به پلیس فتا مراجعه نمایید و سپس شکایت کلاهبرداری را مطرح نمایید و