مشاوره حقوقی رایگان - توقف عملیات ساختمانی

با سلام.
بر اساس استعلام که از طریق شورای حل اختلاف در زمینه وضعیت توقف کار ساختمانی در تاریخ مشخصی از شهرداری یکی از مناطق استعلام گردید عنوان شد:
ملک مزبور مشمول توقف عملیات از جهت اختلاف سازنده و مالک گردیده است.
این توقف در چه زمانی معمولا اعمال میشود؟
آیا این گونه توقف ها در صلاحیت شهرداری هست؟
آیا ورود به اختلاف بین مالک و سازنده توسط شهرداری بدون دستور قضایی مجاز است؟
اطلاعات در مورد این گونه توقف‌ها در شهرداری از چه سایتی قابل دسترسی است؟
ممنون و متشکرم.

پاسخ ها :

عباس ابری اوغانی

جناب آقای عباس ابری اوغانی :

شهرداری حق دخالت در اختلاف سازنده و مالک را ندارد