مشاوره حقوقی رایگان - امضا کردن به جای دیگری

سلام. من حسابدار یک مجموعه هستم که به دلیل نبودن رئیس من در این شهر من چک برای مشتری به جای حساب های باز مینویسم و با اطلاع ایشان امضا میزنم. ( چون نگهداری چک سفید امضا پر ریسک هست) الان میخوام بدونم ممکن هست در آینده برای من مشکلی پیش بیاد، چی کار کنم که بی گناهی خودم رو سفت و محکم کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کسی که چک را امضاء می کند مسئول پرداخت وجه آن است و اگر شما امضای رئیس تون رو جعل می کنی باز کارش غیر قانونی است و شما هر توافقی هم با رئیس تون بنویسید (به عنوان محکم کاری) بین اشخاص ثالث اعتبار ندارد.
توصیه می کنم به هیچ عنوان چک های رئیس تون رو امضاء نکنید