مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضا

بنده با رضایت یکی از مدرسان موسسه خود فرم مشخصات ایشان رو پر کرده و بجایشان امضا کرده ام الان اداره گیر داده که جعل امضا شده و امضای مدرس نیست مدرس مشکلی نداره و گفته با رضایت خودم بوده ولی اداراه میگه که جعل امضا شده آیا واقعا چنین چیزی امکان پذیر است؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

اگر به اداره ضرری وارد شده میباشد میتواند نسبت به شما شکایت کند

زين العابدين  اسماعيل پور

جناب آقای زين العابدين اسماعيل پور :

سلام
بله ملاک غیر واقعی بودن امضاء هست و رضایت طرف اثری در زایل کردن وصف کیفری ندارد اگرچه فقدان سوء نیت میتواند از جهات مخففه باشد