مشاوره حقوقی رایگان - امضاء

اگر مدیری شفاها به کارشناس اعلام کند که می تواند به جای او امضا بزند، بار حقوقی امضا برای امضا کننده هست یا مدیر؟
درصورت وقوع تخلف، مدیر باید پاسخگو باشد یا شخصی که از طرف امضا کرده؟

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درصورت که شخض بتواند اثبات کند که با اجازه وازطرف مدیر بوده،مدیر مسئول است‌.درغیر اینصورت مسئولیت با شخص امضا کننده میباشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر کارشناس اثبات نماید مدیر و الا کارشناس در اینجا مسئول است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طرف وی امضا نماید بار قصور برعهده هردو متناسب با مسولیت است