مشاوره حقوقی رایگان - گذشتن مهلت اعتراض به رای

سلام. برای فیش حقوقی به مبلغ سی میلیون واسطه اون سی میلیون سی میلیون سفته گرفته شده با مراجعه به دفتر شعبه و گفتن حقیقت دختردار قبول نکرد و اصرار کردن که هر زمان ثنا ثبت نام کردید اطلاع بدید مجددا رای رو میفرستم براتون ولی کاشف به عمل اومد که رای صادر شده از وقت قانونی هم برای اعتراض هم گذشته است.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

متاسفانه نمیتوانید عدم اطلاع از مفاد رای را باتوجه به ابلاغ از طریق ثنا اثبات کنید