مشاوره حقوقی رایگان - زمان اعتراض به رای دادگاه

سلام. من از تاریخ 23 آذر 1401 به مدت 1 ماه استعلاجی استراحت مطلق دارم و در تاریخ 26 آذر ماه رای دادگاه برام صادر شده که 20 روز مهلت اعتراض داشته که مهلتش گذشته ...

حالا با توجه به استعلاجی که دارم باید چیکار کنم؟؟؟ آیا میتونم اعتراض خارج از زمان بزنم؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی با ان مدارک پزشکی حصوری برو دادگاه و بگو عذر موجه داشتید تا اجازه دهد تجدید نظرخواهی کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است اگر عذر موجه داشته باشید
لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر عذر موجه داشته باشید می توانید ضمن اعتراض عذرموجه خود را اعلام کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام در صورتی که مشکل حاد داشتید و امکان اعتراض در موعد مقرر وجود نداشت باید طی یک لایحه بفرستید شعبه که بررسی میشود