مشاوره حقوقی رایگان - بیرون کردن زوجه از منزل

سلام.
من 27 سال سن دارم و یک سال است که ازدواج کردم و همسرم 39 ساله است. سر هر موضوع کوچکی که دلخواه ایشان نباشد من را از خانه به بیرون پرت میکند و گاهی حتی اجازه نمیدهد من لباس عوض کنم و با لباس خونه و بدون حجاب و بدون گوشی و هیچ چیزی من را بیرون می اندازد. من هیچ خانواده ای ندارم و هیچ جایی برای ماندن ندارم. قبلاً به خانه ی خواهر یا مادر همسرم میرفتم اما همسرم آن ها را تهدید کرده که من را نباید به خانه ی خودشان راه بدهند. معمولا سر کوچه می ایستم تا یک روز الی دو روز تا دل او به رحم بیاید و اجازه بدهد من به خانه برگردم. هفته ای یک بار این اتفاق برای من می افتد. اما امروز 3 روز است که در خیابان هستم و من را راه نمیدهد.من چگونه میتوانم قانونی کاری کنم من را نگه دارد؟ من هیچ جا و سقفی برای زندگی ندارم و هیچ پولی هم به من نداده است. لطفا سریع به من کمک کنید.

پاسخ ها :

محمود بابایی

محمود بابایی :

استان :

سلام
میتونید از طریق دادگاه دعوی مطالبه نفقه و شکایت با موضوع ممانعت از حق مطرح کنید