مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

سلام وقت بخیر. شوهرم 6ماه پیش منو از خونه بیرون کرده من درخواست نفقه دادم هنوز تو مرحله کارشناسیه ایشونم درخواست تمکین دادن و دیروز رای به نفعشون صادر شد و دادگاه توجهی به حرفای من نکرد سوالم اینه که من میتونم بابت بیرون انداختنم از شوهرم شکایت ترک انفاق کنم ؟؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با توجه به اینکه رای تمکین گرفتند بعید است در شکایت نتیجه ای بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا به اجرای احکام مراجعه نمایید و اعلام نمایید که حاضر به تمکین و برگشت به خانه هستید
و سپس اظهارنامه برای زوج
ارسال نمایید

و میتوانید شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ترک انفاق حبس دارد اما مطالبه نفقه مبلغ در
نظر گرفته میشود شما می توانید اعتراض تمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حکم تمکین به نفع زوج صادر شده باشد شکایت ترک انفاق نتیجه ای نخواهد داشت.
اگر قصد تمکین دارید دوستانه به منزل خود برگردید .
اگر مانع بازگشت شما شد با ارسال اظهارنامه جهت تمکین اعلام آمادگی کنید.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

زوجه بعد از تمکین ابتدایی فقط در صورتی می تواند تمکین نکند که عذر موجه داشته و بتواند اثبات نماید در غیر اینصورت ناشزه محسوب و مستحق دریافت نفقه نخواهد بود

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام شما باید به منزل برگردید و اگر دوباره شما را اخراج نمود با پلیس تماس بگیرید و موضوع را صورتجلسه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید در دفاع این مسأله را بیان می‌کردید حالا تجدید نظر خواهی کنید و در تجدیدنظر ذکر کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با حکم قطعی پرداخت نفقه و عدم پرداخت ایشان بعد از گذشت حداقل 5 ماه می توانید شکایت ترک انفاق کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

در صورتیکه حکم تمکین به نفع زوج صادر گردد شکایت ترک انفاق منتفی است.

لذا چانچه قصد تمکین دارید اعلام آمادگی نمایید.

اگر مانع بازگشت شما شد بنحوی چون تماس با پلیس یا در حضور دو گواه موضوع را صورتجلسه نمایید.

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

سلام ابتدا تمکین و سپس مجددا مطالبه نفقه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا با صدور رای بر تمکین شکایت ترک انفاق تاثیری ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جهت بیرون نمودن شهود و یا صورتجلسه 110 قابل استناد می باشد
نسبت به تمکین اعتراض دهید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام، ابتدائا اظهارنامه ارسال نمایید و آمادگی خود جهت تمکین را اعلام کنید سپس دعوي ترک انفاق را طرح نمایید.

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

درصورت صدور حکم تمکین نفقه به شما تعلق نخواهد گرفت

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام اگر هنوز رای قطعی نشده اعتراض خود را به دادگاه ارایه دهید در صورت قطعیت دادنامه تمکین نفقه جاریه ساقط میشود

یک وکیل

سلام در صورت حکم تمکین شما باید به منزل مراجعت کنید و اگر مجددا شما را از منزل بیرون کرد دادخواست مطالبه نفقه مطرح کنید

حميدرضا راعى

جناب آقای حميدرضا راعى :

شما میتوانید اولا به رای صادره دادگاه محترم بدوی ظرف مهلت ٢٠روز از تاریخ ابلاغ لایحه اعتراضی تقدیم

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید بتوانید ادعای خویش را اثبات نمایید وگرنه دشوار است به نتیجه برسید
چه دلایلی دارید؟