مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین

سلام،زوجه هستم. دو سال است ازدواج کردیم، مرا کتک می‌زند و به خانه پدری ام می‌فرستد بارها این کا را کرده امام من به خانه بازگشتم اما الان که مرا کتک زده و با تهدید مرا به دفتر اسناد برد تا دست نوشته ای مبنی بر اینکه بچه را تحویل میدهم و برای همیشه میروم، اما ننوشتم،حالا مرا از خانه بیرون کرده و گفته که باید خودت درخواست طلاق بدهی،من در خانه پدرم سکونت دارم و شکایت الزام تمکین داده و گفته باید 48ساعته در خانه باشی، میخواستم بدونم که منو زده و خودش آورده خانه پدرم و شکایت کرده تکلیف چیست؟باتشکر

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
طی اظهارنامه ای آمادگی خود را جهت تمکین اعلام نموده و در منزل خود حاضر شوید . در صورت کتک کاری و بیرون کردن از منزل مشترک تأمین دلیل نموده و شکایت کیفری ثبت کنید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما همین جزییات را در دادگاه الزام به تمکین به قاضی اعلام کنید تا صورت جلسه شود . برای مهریه دادخواست دهید ضمنا تحت عنوان ضرب و جرح عمدی شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید دادخواست مطالبه نفقه بدهید و مهریه خود را نیز مطالبه کنید.
در پرونده الزام به تمکین می توانید در دادگاه حاضر شوید و اعلام کنید که زوج شما را از منزل بیرون کرده و بگید که امنیت جانی ندارید.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی در جلسه مزبور حاضر گشته و موارد مذکور و خوف ضرر جانی و شرافتی را عنوان داشته و ادله خویش مبنی بر اخراج از منزل توسط ایشان و ضرب و جرح های متعدد از جمله نامه پزشکی قانونی، شهادت شهود، گزارش کلانتری و... ارایه دهید و متعاقبا دادخواست مطالبه نفقه و مهریه بطرفیت ایشان مطرح نمایبد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با ارائه لایحه دفاعیه قوی از خودتان دفاع نمایید و دلایل و مدارکی مبنی بر خوف جانی و شرافتی خودتان به دادگاه ارائه دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حتی المقدور وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما می توانید شکایات مختلفی نمایید نیاز به گفتگو است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادخواست ترک انفاق مطرح نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بنظر نيازمند وكيل هستيد
با حضور شهود خروج اجباري از منزل را توسط پليس ١١٠ و همسايگان صورتجلسه نماييد
اظهارنامه رسمي مبني بر اعلام تمكين نماييد
در صورت عدم نتيجه براي نفقه و مهريه و حقوقات مالي اقدام شود

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

همان لحظه به 110زنگ بزنید تاصورتجلسه کند یا به پزشکی قانونی مراجعه کنید

سیدحسین موسوی

سیدحسین موسوی :

هرچند قبلا پاسخ داده شد؛ شکایت کیفری کنید و اگر دادگاه به قناعت ادله رسیده می توانیدخواستار اعاده به حکم تمکین شوید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید در خصوص موارد فوق شکایت کنید

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام. از جهت ضرب و جرح شما میتوانید شکایت کنید و به پزشکی قانونی مراجعه نمایید و گواهی مربوطه را اخذ نمایید و اگه مجددا این اقدامات را تکرار نمود شما مدارکی دال بر ضرب و جرح از سوی ایشان در اختیار دارید و میتوانید عسر و حرج خود را اثبات نمایید. تما در خصوص الزام به تمکین شما تا زمانی که در علقه ی زوجیت میباشید ملزم به تمکین هستید مگر اینکه با شکایت فوق و اثبات ان عدم تمکین خود را اثبات نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هر وقت شما را از خونه بیرون و کتک کاری کرد زنگ بزنید 110تا صورتجلسه کند اگر آثار کتک میماند حتما از کلانتری نامه بگیرید و به پزشک قانونی مراجعه کنید و در دادگاه شما اعلام کنید که خودش شما را بیرون کرده

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر اظهارنامه داده در پاسخ بنویسید امنیت جانی ندارید. با اثبات عدم امنیت ماندن شما در خانه پدر عدم تمکین محسوب نمیشود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام
شکایت ضرب و شتم مطرح نمایید و اعلام کنید که در منزل امنیت جانی ندارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
هر زمان که زوج ، شما را مورد
کتک کاری قرار داد بلافاصله به پلیس 110 زنگ بزنید و موضوع را صورتجلسه نمایید

و مطلقا و به هیچ عنوان در دفترخانه اسناد رسمی ، مهریه خود را نبخشید و هیچ نوشته ای را امضا ننماید

شما میتوانید با مراجعه به اداره ثبت ، درخواست اجرای تمام یا
مقداری از مهریه خود را نمایید

و میتوانید در دادگاه دادخواست مطالبه نفقه را اقامه کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اول شکایت کنید بایت ضرب و جرح و هرگز رضایت هم ندهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام موضوع تمکین و 7انواده نیازمند بررسی پرونده و اظهارات طرفین است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست الزام به تمکین در صورت صحنه سازی زوج و شاهد از طرف زوجه به نتیجه ای منجر نخواهد شد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید زمان بیرون انداختن صورتجلسه 110 پی نمودید حال نیز در جلسه به استناد شهود عدم امنیت جانی و روانی را مطرح نمایید
بابت ضرب و جرح نیز شکایت مطرح کنید