مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج زن مسلمان و مرد مسیحی

سلام. در خصوص توضیحاتی که راجع به ازدواج زن مسلمان و مرد مسیحی در سایت درج کردید ممنونم. اما میخوام بدونم اگر چنین زوجی نخواهند در ایران زندگی کنند، مسلمان شدن آن مرد میتواند در حد یک امر صوری باقی بماند؟ آیا ممکن است تغییر دین مرد مسیحی در کشور خودش اشکال ایجاد کند... آیا مسیحیان هم احکام خاص خودشان را دارند که مانع‌تراشی سر راه مرد مسیحی جهت مسلمان شدن را به دنبال دارد؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

سلام دوست عزیز تغییر دین از اسلام به هر دینی دیگریعنی ارتداد و فرو رفتن در گمراهی و مقابل فرمان الهی ایستادن است، دستور خدا یعنی اسلام و احکام آن، مسیحت و یهودیت امروز بجز نامی از گذشته چیز دیگری را با خود ندارند و به اذعان عالمان مسیحی،مسیحیت دست خوش تحریفات فراوان شده و نمی توان آن را دین الهی به شمار آورد!. دینی که حضرت عیسی علیه السلام آورده دینی است که به مبعوث شدن پیامبر گرامی اسلام بشارت داده و پیروان خود را به آن فرا خوانده است. با آمدن اسلام بقیه ادیان هیچ اعتباری ندارند و اگر به آنها دین گفته می شود بر اساس گذشته و سابقه آنهاست. خروج از اسلام و مسیر الهی یعنی وارد در مسیر شیطان شدن که از آن به ارتداد یاد می شود. ونسبت به موضوع پذیرش صوری دین باید عرض کنم با عنایت به اینکه پذیرش دین یک امر درونی است هرچند نیاز به شهادتین داردومرتبط به قصد ونیت انسان است لذا تصور صوری در پذیرش ادیان صرفا جنبه تضاهری دارد ولاغیر موفق باشید