مشاوره حقوقی رایگان - اذن پدر برای ازدواج دختر خانم ها

سلام ، قصد ازدواج با دختر خانمی دارم که از نظر سنی 38 سال و دوشیزه هستند و از نظر مالی هم مستقل می باشند ولی پدر قصد دادن رضایت ازدواج به ایشان را ندارد
1. آیا می توانند بخاطر شرایط سنی بدون اذن پدر ازدواج نمایند .
2. اگر قرار بر گرفتم رای دادگاه باشد (اجازه ثبت ازدواج) چقدر زمان خواهد برد .

ممنون میشوم راهنمایی نمائید .

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام یا باید اذن پدر باشد یا رای دادگاه ....زمان بستگی به دادگاه دارد

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
از طریق دادگاه خانواده تقاضا کنند زیاد طول نمیکشه

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید ازدادگاه درخواست اذن ازدواج مطرح کند

حسین عطاری

جناب آقای حسین عطاری :

اگر پدراجازه ندهد باید حکم‌دادگاه اخذ شود مدت آن به دادگاه و قاضی بستگی دارد نمی توان دقیق گفت