مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن رضایت در پرونده کیفری

سلام. طرف من در پرونده کیفری به جرم کلاهبرداری به دو سال حبس و پرداخت 32 میلیون به من و 32 میلیون به دولت محکوم شد که من پس از اخذ 12 ملیون رضایت دادم و الان در مورد دیگری باز میخواهند از من شکایت و بنده را تحت فشار قرار دهند. بعد گذشت یک سال آیا میشود رضایت را پس گرفت؟

پاسخ ها :

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

خیر.
ولی شما میتوانید مبلغ مورد حکم را که بخشیده اید مجددا مطالبه کنید. چون هبه قابل برگشت است.
اگر اجرای کیفری نپذیرفت، بصورت حقوقی دادخواست مطالبه بدید. اگر گفتند رضایت داده بگید هبه قابل برگشته.