مشاوره حقوقی رایگان - عضویت در کانال تلگرام متخلف

سلام، وقت بخیر.
من مدتی هست عضو کانال تلگرامی هستم که محتوای آن شامل فایل های رمان میشود. علاوه بر فایل های رایگان، فایلهای فروشی نویسنده ها رو هم به صورت رایگان منتشر میکند. من فایل های فروشی رو اصلا دانلود نمیکردم. دیروز شکایت نویسنده ها نتیجه داده و ادمین این کانال تحت پیگرد قانونی هست و کانال دست فتا افتاده است. من از کانال خارج شدم و منتها لحظه آخر دست من خورد و یک فایل دانلود شد. میخوام بدونم به عنوان عضو کانال مجرم محسوب میشم یا نه؟

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام. خیر نگران این موضوع نباشید. جهت پاسخگویی سریعتر به این آدرس مراجعه کنید forum.attorneyiran.ir