مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه شراکت

با سلام. 4 سال پیش به یکی از دوستان صمیمی ام برای مشارکت در کاری 18 میلیون پول دادم و هیچ رسیدی هم از او نگرفتم .فقط چند تا فیش واریزی دارم که به حساب های اشخاص دیگر ریخته شده است. قرار بود که یکیشون که میدونم گلخونه دار هستش با هم مشارکتی جلو برویم و به من ماهانه پول بدهد ولی متاسفانه نشد و چندین سال هم به خاطر وضعیت بد بازار ما معطل موندیم.
الان میتونم از او شکایت کنم و از طریق فیش های واریزی 150 میلیون پول بگیرم؟

پاسخ ها :

مصطفی زمانی

جناب آقای مصطفی زمانی :

اول بابد اظهار نامه بدهید و و بعد دادخواست مطالبه وجه کنید