مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه طلب

سلام
من زنبور دارم سال 1400 ؛ 14 تن شکر خریدم و قرار شد با شریکم نصف نصف شکر ها رو به زنبور بدیم و بعدا ایشون 7 تن شکر به من برگردونن ( قیمت فعلی 7 تن شکر تقریبا معادل 200 میلیون تومانه)
الان متاسفانه زدن زیرش و میگن مبلغی بدهکار نیستن
آیا میتونم شکایت کنم ؟ با توجه به این که مدرکی ندارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام

اگر شاهد یا مدارکی دارید می توانید طرح دعوی کنید.
اگر مدرک نداشته باشید به ناچار باید در دادخواست اعلام کنید تا خوانده سوگند یا کند در این صورت اگر به دروغ قسم بخورد رای به نفع او صادر خواهد شد.
اگر سوگند یاد نکند دادگاه از شما میخواهد تا سوگند یاد کنید که در این صورت دادگاه حکم به محکومیت خوانده صادر خواهد کرد.

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

دادخواست مطالبه وجه بدهید وچنانچه شاهد ندارید تقاضای قسم کنید