مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه شراکت

سلام وقت بخیر
بنده 6 ماه پیش با همکارم که کار کشاورزی انجام میداد شراکت کردم با توجه به وعده هایی که میداد و صحبت از دو برابر شدن پول و سرمایه میکرد من مبلغ 500 میلیون به ایشان دادم و ایشان به من چک به همان مبلغ داد منتهی ثبت نشدا تا آخر شهریور ماه و برداشت محصول و زمان حساب و کتاب.شهریور شد و من تماس گرفتم با همکارم و دیدم با حالتی ناراحت گفت ضرر کردم و به خیلی ها بدهکارم و تمام حساب های بانکی مسدود و متوقف شده .با کمک یکی از همکاران نزد ایشون رفتیم و دست نوشته و مدرک گرفتیم ازش که تا دو ماه دیگر اگه پول نداد یک باغ انگور دارد که نصف باغ رو به نامم بزند و یک سری مدارک از ایشان تحویل گرفتم تا به من زنگ زد و گفت من 400 جور کردم چک بین بانکی بدهم و در ازای آن مدارک رو تحویل بدهم و بی خیال مابقی پول بشوم.حالا چه کاری انجام بدم که به کل پولم برسم ؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما اگر چکی دارید که ثبت نشده درحکم سند عادی است اما قابل مطالبه است وباید چک را اجرا بگذارید اگرهم میخاین باهمون 400راضی بشین که خود دانید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
فعلا 400 میلیون را تحویل بگیرید و برای باقیمانده بلافاصله شکایت نمایید

و از بابت چک ، شما باید دادخواست مطالبه وجه چک به عنوان سند عادی اقامه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بابت چک ثبت نشده بایستی گفت که به عنوان یک سند عادی قابل مطالبه است ولی در رابطه با چکی که 400 میلیون است و ثبت میشود کار شما سهل‌تر خواهد بود و این به تصمیم شماست که راهی را انتخاب میکنید.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
چک ثبت نشده به عنوان یک سند عادی مدنی قابل مطالبه است ولی از مزایای قانون چک برخوردار نیست. اگر چک بین بانکی بگیرید از لحاظ مطالبه کار شما آسان تر خواهد بود. تصمیم گیری با در نظر گرفتن شرایط به خود شما بستگی دارد.

حبیب رزوانی

جناب آقای حبیب رزوانی :

یا باید توافق کنید و مبلغی مورد توافق دریافت کنید، یا بهترین راه اقدام جهت گرفتن باغ است که با مدارک و اقدامات حقوقی لازم بایستی دادخواست بدهید کمی نیاز به تخصص دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

چک را بگیرید و برای بقیه آن اقدام به شکایت کنید