مشاوره حقوقی رایگان - ضبط وثیقه زندانی در مرخصی

سلام. زندانی هستم که با قرار وثیقه اومدم مرخصی و یک سال بخاطر کرونا برنگشتم زندان. الان اخطار اومده که ظرف سی روز خودمو معرفی کنم. میخوام بدونم چقدر طول میکشه تا دادگاه سند منو بزاره اجرا و بفرسته ثبت. ایا فقط یک اخطار میدن ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ابتدا به وثیقه گذار اخطار می شود که در ظرف 30 روز خود را معرفی نماید و اگر در ظرف مدت مقرر 30 روزه از ابلاغ خود را به زندان معرفی نمایید بلافاصله کل ملک به دستور دادستان ، ضبط خواهد شد و سپس به مزایده خواهد گذاشت .
و تمام این مراحل چند ماه طول خواهد کشید
حتما شما در ظرف این 30 روز خود را معرفی نمایید
موفق باشید