مشاوره حقوقی رایگان - رضایت به شرط عدم ایجاد مزاحمت

سلام میشه منو راهنماییم کنین. من پدرم با مصرف الکل و قرص تحریک شده و با چاقو به داییم حمله کرده. الان یک ساله زندانه جرم عمومی و شلاق رو خورده الان برای دیه زندانه.
به هر حال میاد بیرون و بیرون اومدنش هزار تا داستان دیگه داره. من سوالم اینه که داییم میتونه رضایت بده به شرط اینکه هیچگونه ایجاد مزاحمتی براشون نکنه و اگه مزاحمت ایجاد کرد باز شکایت رو از سر بگیره؟
داییم ب پول دیه احتیاج نداره برای اینکه بیاد بیرون هزارجور ازار و اذیت دیگه داره رضایت نمیده

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.دایی شما اگر رضایت بدهد پرونده مختومه می شود و اگر پدرتان مجددا اقدامی کنند باید از ابتدا شکایت جدیدی کنند.