مشاوره حقوقی رایگان - حادثه در محل کار

سلام وقت بخیر
درتاریخ 7 تیر ماه 96 در محل کار به دلیل سقوط از ارتفاع دچار پارگی رباط مچ پای راست شدم
که دلیل این حادثه استاندارد نبودن دستگاه های شرکت بود (به گفته بارزس بیمه)
میخوام بدونم در صورت شکایت از شرکت مقدار دیه پارگی رباط مچ پای راست چقدره
سوال دوم اینکه بیمه پاسارگاد مدارک پزشکی بنده رو از شرکت جهت پرداخت غرامت دریافت کرده آیا مبلغی که بیمه پاسارگاد پرداخت میکنه با مبلغی که پزشک قانونی مشخص میکنه فرق داره یا نه؟
سوال سوم اگر بخوام از شرکت شکایت کنم باید از کجا شروع کنم؟

خواهش میکنم هرسه سوال رو جواب بدین و راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" 1- اظهار نظر تخصصی در مورد صدمات وارده و تعیین نوع خسارات بدنی بر عهده پزشکی قانونی است 2- بله 3- دادسرای محل وقوع حادثه و جرم

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

میزان دیه با نظر پزشکی قانونی خواهد بود .از دادسرا شکایت کنید و اقدام به اخذ رای کنید که معمولا نتیجه بهتری خواهید گرفت در صورت همکاری میتوانید با بنده تماس بگیرید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.میزان دیه به میزان جراحت در نامه پزشک قانونی است.فرق می کند ولیکن قابل پیش بینی نیست که بیشتره یا کمتر.به دادسرای محل وقوع حادثه مراجعه وطرح شکایت نمایید.یاالله