مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارگر

باسلام به همه
ببخشید من میتونم به عنوان خسارت بخاطر خرابی پرینتر و نارضایتی مردم و قطع ارتباطم با اداره ی گاز چکی که از کارگرم به عنوان حسن انجام کار در دست دارم اقدام کنم؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام دوست گرامی بنحوی که مسئله را مطرح نموده اید ظاهرا یک فقره چکی که توسط کارگر نزد شما تودیع گردیده است بابت حسن انجام کار بوده وحالا شما مدعی خراب شدن پرینتر وسبب قطع همکاری شما با اداره گاز وغیره هستید اولا باید توجه داشت که چک در قالب قرارداد در اختیار شما قرارداده شده است یاخیر درثانی بصرف ادعا نسبت به موارد مطرح کافی نیست ومی بایست در مراجع ذی صلاح موارد مورد ادعا احراز گرددلیکن پیشنهاد می گردد به منظور جلوگیری از تبعات ومسئولیت های قانونی بدوا مبادرت به ارسال اظهارنامه در خصوص موارد فوق نمائید و سپس متناسب با پاسخ طرف مقابل اقدامات قانونی را بعمل اورید.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
حسن انجام کار اولا وظیفه وکار کارگرتان چی بوده اگر ازوظایف محوله اش کوتاهی و ممانعت کرده یعنی کارراانجام نداده بااثبات این شرط والا نمی توانید چک حسن انجام کار از مصادیق چک های مشروط است