مشاوره حقوقی رایگان - چک حسن انجام کار کارگر

من دو روز پیش ب یکاری ک قرارداد بستم و چک صیادی ب عنوان ضمانت پیش ان گذاشتم ولی ان را ثبت نکردم و کاری هم انجام ندادم در ان شرکت و الان از رفتن ب انجا پشیمان شده ام ایا میتواند علیه چک یا بنده اقدامی بکند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
می‌تواند دادخواست دهد آری
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد
حتی المقدور با یک وکیل متخصص همراه شوید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام بله امکان برگشت چک صیادی بدون ثبتی هست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
در صورت اقامه دادخواست ، شما باید اثبات نمایید که چک از بابت ضمانت
حسن انجام کار بوده است

و در صورت اقامه دادخواست مطالبه ، شما میتوانید شکوائیه خیانت در امانت را مطرح نمایید و ...

و شما باید ابتدا اظهارنامه برای کارفرما ارسال نمایید و بعد دادخواست
استرداد لاشه چک را اقامه نمایید و

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام خیر میتوانید اظهارنامه استرداد لاشه چک ارسال نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای استرداد چک اظهارنامه ارسال کنید اگر پس نداد می توانید دادخواست استرداد لاشه چک مطرح کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست اثبات نمایید که چک را بابت ضمانت حسن انجام کار داده‌اید می‌توانید اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست بدهید همچنین می‌توانید تحت شرایطی که نیاز به بررسی دارد