مشاوره حقوقی رایگان - استرداد چک و سفته

با سلام اینجانب سال92چک و سفته ای را بابت حسن انجام کار به شرکتی که دران مشغول شدم دادم در سال99بعد از اینکه حقوقم را پرداخت نکردن به اداره کار رفته و شکایت کردم و اظهارنامه ای بابت استرداد چک و سفته دادم که وکیل شرکت در جواب نوشت چک و سفته ای تحویل نماینده اینجانب ندادید و در کمال ناباوری یک ماه بعد حساب من و برادرم که صاحب چک بود را مسدود کردند وقتی به شورا رفتیم گفت شما باید به شرکت اظهارنامه میدادید نه رییس شرکت. شرکت متعلق به همان رییس شرکت بود و چون هیچ گونه مدرکی بابت طلب از بنده نداشتند ادعای شرکت رد شد حتی اعتراض هم گذاشتند و قاضی محترم رای را دوباره تایید کردن و رای به نفع من صادر شد. ولی باز شرکت چک و سفته من و برادرم را نمیده.سوال اینکه میتوانم همراه با استرداد چک و سفته ادعای شرف یا خیانت در امانت داشته باشم ؟

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
خیر نمیتوانید بااین دو عنوان شکایت کنید
فقط حق دارید دادخواست استرداد سفته های اون شماره و چک را بدهید و قاضی باستناد همین رای دستش در رای دادن بنفع شما باز ست و بهمین دلیل رای بر استرداد این چک و سفته صادر میشود .حال بر فرض که چک‌و سفته را نابود کرده باشند مجددا حکم بر استرداد صادر و این شماره چک و سفته باطل میگردد و‌برای گرفتن دسته چک باید این دادنامه رابه بانک ببرید و بشما حتی دسته چک هم میدهندچون دستور قضایی دارید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام تحت شرایطی می توان در خصوص خیانت در امانت شکایت کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید شکایت خیانت در امانت داشته باشید ضمن اینکه اگر علیرغم حکم دادگاه چک وسفته به شما مسترد نشد به دستور دادگاه این چک و سفته باطل میشود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

دادخواست استرداد لاشه چ و سفته ها را مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست استرداد لاشه چک و سفته را به علت امانی بودن به طرفیت شرکت مطرح نمایید و به رای شورا استناد نمایید
و میتوانید شکایت کیفری خیانت در امانت را مطرح نمایید البته با شرایطی