مشاوره حقوقی رایگان - برقی کردن درب پارکینگ ها

سلام عرض ادب و احترام.
ساختمان 8 واحدی هستیم که 7 واحد با برقی کردن موافقیم و 1 واحد که صاحب ملک در خارج ایران زندگی میکند و یکنفر اینجا بعنوان وکیل وی هستن که با چندین مرتبه تماس پاسخگو نبودن و یکی از واحدها مبلغ این واحد را بر عهده گرفت و اینکارو انجام دادیم و ریموت به ان واحد ندادیم. لطفا راهنمایی بفرمایید که راهکار قانونی چیست؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. شما نمی توانید که ریموت درب پارکینگ را به آن واحد ، تحویل ندهید حتی اگر هزینه ریموت را نداده باشد شما باید ریموت را تسلیم کنید و بعدا هزینه را از ایشان اخذ کنید