مشاوره حقوقی رایگان - پلمب مکان

بنده یک منزل مسکونی رو اجاره کردم بعنوان اموزشگاه هنری . برای گرفتن مجوز اقدام کردم و پرونده ام در دست اقدام هست . رییس ارشاد نامه زده به دادستان و دستور پلمپ دادند بخاطر نداشتن مجوز . هرچی گفتیم که پرونده ما در دست اقدام هست زیر بار نمیره و کاملا اذیت میکنه . مارو پاس میده به دادستان میگه دست ایشونه وقتی میریم پیش دادستان میگه دست رییس ارشاد هست . الان نمیدونیم چیکار کنیم . میخوام بپرسم الان ما اگر بخواهیم بگیم میخواهیم تخلیه کنیم و کسب و کارمون رو جمع کنیم چجوری میشه فک پلمپ کرد ؟؟؟ که بگیم باز کنید وسایلمون رو ببریم .

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادستان باید دستور رفع توقیف دهد و رئیس ارشاد باید نامه بزند