مشاوره حقوقی رایگان - پلمب ملک

سلام وقت بخیر بنده ملکی خریدم بعد از اتمام سند متوجه شدم که ملک پلمب قضایی میباشد و یه بنده خدایی گفتن که باید از این ملک اجرت المثل بگیرم، الان بنده باید چه کنم و از کجا اقدام به فک پلمپ کنم و چه مشکلاتی این پرونده میتونه داشته باشه برای بنده که از هیچ چی خبر نداشتم و ندارم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود علیه اغوا کننده و فریبنده میتوانید طرح شکایت نمایید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
اگر ملک در توقیف بوده امکان انتقال سند وجود نداشته است ، لذا پرونده ی شما نیاز به بررسی دارد . میتوانید ابطال معامله را از دادگاه پیگیری نمایید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ملک توقیف بوده و فروخته شده میتوانید شکایت کیفری از فروشنده کنید و همچنین دادخواست حقوقی بطلان معامله و استرداد ثمن و خسارت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مرجعی که دستور توقیف داده پیگیری کنید

یک وکیل :

با سلام
پرسش شما نیازمند به ارائه توضیحات تکمیلی است.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی مطابق ماده 56و 57قانون اجرای احکام مدنی کلیه نقل و انتقالات نسبت به ملک توقیفی باطل می باشد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

دادخواست اعتراض ثالث و رفع توقیف مطرح نمایید، نیاز به توضیحات بیشتر دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به اخذ جزئیات موضوع است

و باید ابتدا علت توقیف ملک
مشخص گردد و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است دادخواست حقوقی ابطال معامله و استرداد ثمن دهید

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
دادخواست حقوقی اعلام بطلان معامله و استرداد ثمن و خسارات بدهید.
و شکایت کیفری دخالت منافی با توقیف و کلاهبرداری مطرح کنید.

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام به مرجعی ک ملک را پلمپ کرده مراجعه نمایید و ببینید دلیل پلمپ چیست. میتوانید از خریدار بابت ایام پلمپ اجرتالمثل مطالبه کنید. وکیل بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به شعبه اجرا که پلمب کرده است مراجعه کنید.

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير
معامله نسبت به ملك توقيفي باطل است لذا ميتوانيد دادخواست ابطال معامله و استرداد ثمن معامله را طرح نماييد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق مرجع توقیف کننده پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه ملک توقیف بوده و فروخته شده شکایت کیفری قابل طرح است
دادخواست حقوقی بطلان معامله و استرداد ثمن و خسارت نیز می توانید مطرح کنید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... بدوا مستلزم اشراف و آگاهی بر جزئیات پرونده می باشد... دعاوی ای چون الزام به رفع بازداشت و... قابلیت طرح دارند...

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

نيازمند مشاوره و رؤيت مدارك و اسناد و دستور قضايي است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید دید علت پلمپ چیست اقدامات شما بستگی به قرارداد و مبایعه نامه شما ارد.

یک وکیل :

دادخواست حقوقی اعلام بطلان معامله دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام سال شما کمی مبهم است اگر سند ملکی توقیف باشد قابلیت نقل و انتقال ندارد