مشاوره حقوقی رایگان - داوری اتاق تعاون

باسلام و عرض ادب؛
نظر به اینکه بنده مدیرعامل یکی از تعاونی مسکن مهر میباشم با توجه به اینکه یکی از عضو این تعاونی در سال 91 اقدام به خرید واحد این تعاونی گردیده بدلیل عدم ایفای تعهدات مالی در سال 94 اقدام به داوری کرده و داوری نیز رای قرار رد دعوی صادر کرد حالا مجدداً در سال 99 با موضوع همان مفاد قرارداد که فقط کپی آن در دست داشته اقدام نموده فعلاً در جریان رسیدگی بوده اسناد و مدارکی در تعاونی بوده 1- قبلا درخواست انصراف داده 2- رای داوریی که قبلا رسیدگی بوده 3-دادنامه شورای حل اختلاف به جهت داوری مرضی الطرفین قرار استماع دعوی صادر شده 4- ارسال اظهارنامه قانونی مبنی بر عدم ایفای تعهد توسط عضو فسخ قرارداد 5- صورتجلسه اداره تعاون مبنی بر نحوه تسویه حساب اعضاء لذا این همه مدارک
سوال:
1- آیا اتاق تعاون (مرجع داوری) می تواند نسبت به فسخ قرارداد فی مابین رای دهد؟
2-راه حل جهت فسخ قراردادی توسط تعاونی چیست؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر مرجع داوری حق اظهار نظر در مورد فسخ عقد نخواهد داشت
باید ابتدا مفاد قرارداد و شروط قراردادی بررسی بشود تا ببینیم که آیا عقد قابل فسخ است یا نه