مشاوره حقوقی رایگان - اعمال نفوذ در پرونده داوری جهت تسریع در صدور رای

با سلام و احترام
پرونده ای به طرفیت یک تعاونی در مرکز داوری اتاق تعاون مفتوح است . این مرکز خیلی راغب نیست موضوع را فیصله دهد و یا حکمی صادر کند و موضوع را از آذر سال گذشته 1398 تاکنون کش داده است چون طرف شکایت حرفی برای گفتن نداشته است . آیا شاکی به داوری اتاق تعاون میتواند اعمال نفوذ کند که چرا موضوع کش پیدا کرده و تعیین تکلیف نمی کند . آیا قانونا بنده می توانم اعتراض کنم . مرجع اعتراض خود مرکز داوری است یا جایی دیگر است ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر در داوری مدت تعیین نشده باشد باید ظرف 3 ماه رای بدهد والا رای باطل است