مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک

سلام. بنده 3 سال پیش زمینی رو معامله‌کردم .. بعدا فهمیدم که زمین دو میلیاردی رو ازم 380 میلیون خریدن ولی طرف 3تا از چک هارو پاس نکرده و زمین رو تحویل نگرفته ...میخاستم ببینم در صورت شکایت مبنی بر کلاهبرداری بابت قیمت زمین میشه معامله رو فسخ کرد

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
جنبه کیفری ندارد و تنها شاید خیار غبن محقق شده و معامله قابل فسخ باشد

قابل انجام است
در صورت تمایل، تماس بگیرید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

قیمت زمیندار زمان فروش ملاک است نه امروز.باتوجه به گذشت 3 سال اکنون فسخ قابل پذیرش نیست