مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو توسط کلانتری

درود و خداقوت
دیروز یعنی جمعه توی مسیر به سمت خانه یک پیرمرد کنار خیابون ایستاده بود سوارش کردم برسونمش چون بارون میومد تا محله‌ای که سکونت داشت رسوندمش بعد از اینکه پیادش کردم جلوی مغازه سوپرمارکت ایستادم خرید کردم و نشستم داخل ماشین بمحض اینکه خواستم حرکت کنم خودروی گشت کلانتری جلوی من رو گرفت چون اون محل مواد فروش زیاد داره به هوای پیدا کردن مواد خودم و ماشین رو کاملا گشتن اما چیزی پیدا نکردن بعد به بهانه‌ی منع تردد داخل اون محله قضد توقیف کردن ماشین من رو داشتن وقتی اعتراض کردم گفتن میریم کلانتری استعلام میگیریم از پلاک اگر مشکلی نداشت ازادی ولی بمحض رسیدن به کلانتری برگه پارکینگ رو نوشت مجبورم کردن وسایل شخصیم رو بردارم و برم و گفتن 3ماه دیگه برم واسه ترخیص وقتی گفتم ماشینم قبلا دزدیده شده بود و کلی هزینه کردم واسه پیدا کردن و ترخیص از پارکینگ بهم گفتن که تاریخ 28 همین ماه برم کلانتری تست اعتیاد بدم و نامه ازادی رو بگیرم ولی چون سر استعلام بهم دروغ گفت بهش اعتماد ندارم
خواستم بدونم رییس کلانتری می‌تونه مستقیما دستور آزادی ماشین که خودش توقیف کرده رو بده یا فقط خواسته من رو دست بسر کنه و باید همه مراحل ترخیص رو انجام بدم‌
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

نگار طاهرپور

سرکار خانم نگار طاهرپور :

سلام همون مرجعی که توقیف کرده ؛رفع توقیف خواهد نمود