مشاوره حقوقی رایگان - شکایت شریک

سلام وقتتون بخیر
حدود یک سال پیش من و دو نفر دیگه با هم شریک شدیم برای انجام کار صنعتی و یک شرکت سهامی خاص ثبت کردیم ولی هیچ قراردادی بین خودمون ننوشتیم.
یکی از ما کارگاه داشت و ما یکسری دستگاه داخل اونجا ساختیم و این آقا حدود 15 میلیون فاکتور داره.
الان اون شخص ادعا کرده که مبلغ شصت میلیون باید بدین که داخل کارگاه من کار کردین و از دستگاه من استفاده کردین.
اون دستگاه ها و همه چیز هم پیش خودمه و سایر موارد رو با هم تسویه کردیم و فقط مونده این مبلغ.
کارگاه برای خودش و برادرش هست.
میخاستم بدونم می‌تونه در دادگاه منو محکوم کنه؟

پاسخ ها :

شکایت شریک شراکت شریک