مشاوره حقوقی رایگان - شکایت همسرم از بنده بخاطر جعل مبایعه نامه خودرو و فرار از دین

با سلام اینجانب 25 اسفند 1398 یکدستگاه خودرو که متعلق به خودم بود به دلیل اینکه سال 1394 مقدار 187 گرم طلای 18 عیار دخترم را جهت رفع نیاز مالی قرض گرفته بودم در قبال آن طلاها خودرو را طبق صورتجسه و امضا شاهدان و مبایعه نامه در نمایشگاه اتومبیل و وکالت بلاعزل خودرو را به دخترم دادم (از بابت پرداخت بدهی ام) بعد از گذشت 7ماه 5 روز همسر بنده با من سر این موضوع به اختلاف خوردیم و در 29مهرماه 1399 مهریه اش را به اجرا گذاشته و 1/4حقوق بنده را توقیف خودرو مذکور که تعویض پلاک میخواستیم بکنیم موقع فک پلاک گفتن خودرو مذکور توسط همسر من توقیف شده لذا بعد از این جریانات از بنده شکایت کرده که من جعل مبایعه نامه کردم و میخواستم از دینم فرار کنم خواهشمندم بنده را راهنمایی کنین. از آگاهی بنده و دخترم و شاهد مبایعه نامه و صاحب نمایشگاه را فرا خواندن و از نمایشگاه سریال ماقبل و مابعد مبایعه نامه را خواستن و تاریخ های سریال پس و پیش متفاوت هستن صاحب نمایشگاه میگوید ما تصادفی مبایعه نامه ها را مینویسیم مشکلی ندارد آیا این موضوع باعث مشکل میشود؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر دفاع نمایید در زمان معامله دینی بوجود نیامده و الان هم هنوز رایی مبنی بر دین وجود ندارد که فرار از دین اتفاق افتاده باشد