مشاوره حقوقی رایگان - جعل مبایعه نامه

سلام. 18 ماه پیش در بنگاه من معامله شده در حضور طرفین مبایعه نامه تنظیم شده و بعد از امضا شده. خریدار از فروشنده شکایت کرده حیاط من رو نمیده و حکم تخلیه گرفته. حالا فروشنده از من شکایت کرده اول گفته سفید امضا دادم خودش نوشته. الان هم میگه قیمت 265 میلیون گفتم 165میلیون نوشته. هر سه برگ مبایعه نامه یکسان است. آگاهی نوشته درسته و ایراد نداره.کارشناس 3 نفره پول گرفته 3 یا 4 تا ایراد گرفته. این رو من به قاضی بگم کجا بفرسته خط و امضا را خوب تشخیص بده و نفوذی به آن یگان نداشته باشند؟ امضا، اثر انگشت، نحوه پرداخت، ثمن معامله، تسلیم مورد معامله و مشخصات طرفین همزمان در یک روز نوشته شده. دو نفر شاهد دارم یکی رفته گفته یکی زن فروشنده است نمیگه هر چه هم نوشته شده در هر 3 برگ مبایعه نامه یکسان است. اصلا فرقی ندارن حتی یک نقطه. خواهش میکنم من رو راهنمایی کنید. در ضمن پازپرس آشنای آن ها است. اصلا به حرف من توجه نمیکنه. 70 میلیون هم قرار صادر کرد. 2 بار هم کارشناس خواستم توجهی نکرد. حتی کارشناس خط شناس و شیمی هم خواستم گفت خرجش زیاده به من در ضمن خریدار حکم قطعی گرفته و در دادگاه آن ها قاضی مربوطه و خود فروشنده اصالت درستی مبایعه نامه را تایید کردند. فروشنده هر چقدر تلاش کرده نتونسته فسخ معامله بگیرد. این دفعه من رو نشانه گرفته و پرونده ما آمده کیفری آن جا هم کمی از ما سول پرسیدند و پرونده را عودت دادن به بازپرسی و گفتند ناقص هست.

پاسخ ها :

یک وکیل

جهت بررسی و اظهار نظر کامل و درست باید اوراق و اسناد بررسی بشود
تماس بگیرید