مشاوره حقوقی رایگان - بازرس بیمه بیکاری

سلام. من شامل بیمه بیکاری شدم. و اطلاع ندادن جهت بازرسی که به چه صورت هست. آیا بازرس می تواند با شماره ایرانسل و بدون اینکه خودش را معرفی کند به من تماس بگیرد و در مورد ثبت نام دخترش در کلاس بپرسد و منم چون یه سری اطلاعات داشتم و ایشون رو نمی شناختم و فقط جهت راهنمایی به ایشون راهنمایی کردم بخواهد دنبال این باشد که من سرکار میروم در صورتیکه من در خانه هستم. کلا منظورم روش بازرسی به این صورت درسته؟

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام .متاسفانه بازرسین بیمه همیشه نامحسوس می ایند یا اطلاعات میگیرندو این روای زشت در ایران وجود دارد و دفاع شما کارساز نیست