مشاوره حقوقی رایگان - قطع بیمه بیکاری

با عرض سلام.
من از ابتدای سال بیکار شده و بیمه بیکاری من انجام شده و آبان ماه حق بیمه این 7 ماه پرداخت می شود. سوال من این است که اگر به سفر بروم و بازرس بیمه مراجعه کرده و پس از دو بار بیمه بیکاری من قطع شود، این مبلغی که برای 7 ماه دریافت کرده ام که نباید بازگردانده شود؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

سلام -سفر شما و بازديد بازرس باعث ايجاد حقي براي استرداد هفت ماه بيمه بيكاري شما نيست