مشاوره حقوقی رایگان - کارگر و کارفرما

سلام عرض ادب و احترام بنده سال 96 تویه شرکت در حال ساخت بنایی کار کردم که روزی راه بیوفته و بتونم اونجا شغل دایم داشته باشم و مبلغی از پولم و بهم ندادن الان با وجود گذشت 3سال شکایت کردم ولی اداره کار میگه نمیتونم برات کاری انجام بدم
با اسرار زیاد و پرسش که چرا نمیشه من شاهد دارم که اونجا کار کردم و کارمند اداره کار بهم گفت برو پرینت حساب و اسم شخصی که به حسابت پول واریز کرده و ازش شکایت داری رو برای من بیار ولی متاسفانه بانک بهم اسم اون شخص رو نمیده ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مطالبه طلب از کارفرما کارگر کارفرما