مشاوره حقوقی رایگان - زنای غیر محصنه

سلام و وقت بخیر
بنده پرونده ای دارم مربوط به 14 سال پیش،در آن زمان به من اتهام زنای غیر محصنه زدند من تادییه باکره بودن گرفتم، الان دوباره در سامانه ثنا چنین اتهامی نوشته شده به تاریخ دو روز قبل که تحقیقات انجام بشه در زمینه زنای غیرمحصنه، آیا مربوط به من میباشد یا اشخاص دیگر متهم در این پرونده؟ ممنوم میشم جواب بدید.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
هنوزمگرپروندتون درجریان است؟
اگر متهمان متعدد داشته باشد بایدنسبت به همه متهمان رسیدگی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرونده بعد از این همه مدت بسته می شود.
ممکن است شکایت جدیدی مطرح شده که اگر مربوط به آن زمان باشد قابل پیگیری نیست.