مشاوره حقوقی رایگان - زنا

اگر خانمی با مردی رابطه نامشروع داشته باشد و شوهرش بفهمد و در دادگاه رضایت بدهد آیا باز هم حکم شلاق و زندانی برایش انجام می شود

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر جرم رابطه نامشروع در دادگاه احراز بشود قاضی حکم به
مجازات صادر خواهد کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در دادگاه دلایل کافی وجود داشته باشد رضایت شاکی قانونا نباید تاثیری داشته باشد.
ولی معمولا قضات در صورت رضایت زیاد سختگیری نمی کنند.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باتوجه به اینکه جرم روابط نامشروع جنبه عمومی دارد دادگاه می تواند مقررات تخفیف مجازات را اعمال نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حسب مورد با توجه به اینکه در چه مرحله از دادرسی باشد پاسخ متفاوت خواهد بود

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام بستگی ب شرایط پرونده و اثر مجازات از نظر قاضی شعبه دارد ولی اصولا چون این جرم خلاف اخلاقیات جامعه می باشد صر ف نظر از رصایت همسر قابل مجازات است

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

ربطی به رضایت همسر ندارد مجازات تعیینی از لحاظ جنبه عمومی جرم است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام باتوجه به اینکه جرم روابط نامشروع جنبه عمومی دارد دادگاه می تواند مقررات تخفیف مجازات را اعمال نماید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام اگر جرم رابطه نامشروع در دادگاه اثبات گردد قاضی حکم به مجازات محکوم خواهد داد

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

مجازات رابطه نا مشروع صرفا شلاق است .نه زندان

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام بله بدلیل جنبه عمومی جرم ولی تخفیف خواهد داست

حسن حسین خانلی

حسن حسین خانلی :

باسلام
ارتباط نامشروع فی مابین اشخاصی که علقه زوجیت ندارند جرم بوده و با اعلام گذشت و رضایت طرف مقابل جنبه عمومی جرم همچنان پابرجاست با این وجود علی القاعده، محاکم بعد از اعلام گذشت شاکی، سختگیری نمیکنند.