مشاوره حقوقی رایگان - نبردن جهیزیه توسط زوجه

با سلام.
من 6 ماه هست که همسر خود را طلاق داده ام ولی هنوز نسبت به بردن جهیزیه اش اقدامی نمیکند و هر چقدر احضاریه برای او میفرستم هیچ اقدامی انجام نمیدهد.
فقط به شورای حل اختلاف میرود و شکایت میکند که باید اون 4 قلم جنسی که خودت خریدی رو هم به من بدهی که من همه رو با هم ببرم. در صورتی که من با وجود فاکتوری که دست خودم داشتم اون ها رو فروختم و پول پیش پرداخت مهریه رو دادم. در شورای حل اختلاف هم به او گفتند که اون 4 قلم به تو نمیرسد.
وسایل 3 سال هست که در خونه مانده است. از زمان اقدام به طلاق و الان اجبارا باید خونه رو تخلیه کنم و نمیدونم باید واقعا چه کاری انجام بدهم.
واقعا دیگر عاجز شدم.
لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. شما شرح ماوقع را بنویسید و به صورت حضوری از دادستان حوزه مربوطه کسب تکلیف کنید، ایشان باید در صورت استنکاف زوجه، دستور فروش اموال و واریز به حساب دادگستری را صادر نمایند. مگر اینکه مباحث دیگری باشد که بررسی خواهد شد.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

به شورای حل اختلاف مربوطه مراجعه کرده و درخواست صدور اجراییه بدهید تا زوجه مجبور به بردن لوازم شود یا امین اموال معرفی کند تا اموال به آنجا منتقل شود