مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

اگر زوجه وسایلش را خواست ببره بعد از طلاق , باید رسید یا نوشته ای به زوج بدهد که وسایلش و تحویل گرفته؟؟؟؟

اگه اصلا نیاد برای وسایلش تکلیف چیه؟ چند بار هم اظهارنامه دادم و نیومد ببره؟ تکلیف چیه با کرایه خونه و این خرج و مخارج الان. ارزشی هم نداره که بیاد ببره. ولی اگه نخواست باید رسید یا چیزی از زوجه گرفته بشه؟؟؟؟؟ فردا دوباره نتونه ادعا بکنه.

پاسخ ها :

زهرا قاسمی

سرکار خانم زهرا قاسمی :

در صورت خروج وسایل توسط زوجه ، حتما از وی رسید تحویل وسایل گرفته شود ‌.