مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از عکس دیگران

سلام.
من یک سال پیش با یکی دو نفر در اینستاگرام رابطه پنهانی داشتم و اون ها متاهل بودند و من هم عقد بودم. در این مدت عکسم رو براشون فرستادم ولی یک نفر از آن ها از ترس همسرش وقتی عکس ها رو میدادم پاک میکرد ولی اون یکی دیگر با وجود این که زن و بچه داشت وقتی که آخرین بار دعوا کردیم عکس های من رو برای من فرستاد و فهمیدم که همه اش رو ذخیره کرده و هر چی گفتم پاک کن و پخش نکنی گفت نمیخوام پخش کنم و فقط میخوام داشته باشم و یک روز در اینستاگرام دیدم یکی یک پیج زده که اسم پیج خودم بود و عکس من در پروفایلش بود. تا این که امروز از زبون شوهرم از یک پیج دیگه به او پیام دادم که این عکس زن من هست و پاک کن ولی اون زیر بار نرفت و گفت عکس خودم هست.
راه قانونی اش چیست؟
ترس من از این هست که عکس های من رو پخش کند.
درست هست که من به شوهرم خیانت کردم ولی هم من به اشتباهم پی بردم و هم اون من رو بخشیده.
الان یک ماه و نیم از عروسی ما میگذرد و تا حدودی به من اعتماد کرده ولی باز هم نمیخوام بفهمد که عکس های من هنوز هم دست کسی هست.
میخوام بدون هیچ مشکلی اون عکس ها رو از گوشی اش پاک کند. خواهش میکنم راهنمایی ام کنید.

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

باسلام
حتما وکیل بگیرید