مشاوره حقوقی رایگان - عکس فیک

با سلام
سه ماه پیش اکانتی فیک داشتم که عکسای یه دختری روش بود. چند تا چت دوستانه ی ساده داشتم و فکر میکنم اسکرین اون چت ها داخل گوشی دو سه نفر هستند . من بعد دو هفته که متوجه کار زشتم شدم تمام عکس ها رو پاک کردم و پیج رو پاکسازی کردم . میخواستم ببینم اگر به پلیس فتا این ها رو بگم چه اتفاقی میفته ؟ ایا اون ها میتونن با استفاده از عکس این دختر نام و نشونشو پیدا کنن ؟ (چه جزایی ممکنه داشته باشه ؟)

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بستگی دارد روی آن شکایتی شده باشد یا خیر شاکی رضایت بدهد یا خیر.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اگر دختری که از عکس های ایشان استفاده کردید شکایت ننماید مشکل خاصی ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر شکایتی صورت نپذیرد موردی نخواهد بود