مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای دادگاه

باسلام‌. بنده‌ حدود 4 سال پیش دو طبقه از یک ساختمان 3 طبقه را به شخصی با این قرار که فقط تکمیل کنم و در تاریخ x تحویل خریدار نمایم قولنامه کردیم که این کار انجام شد و با توجه به این که پنجاه درصد از ثمن معامله دو فقره چک بودکه وی از وصول چک ها امتناع کرده و برای پرداخت بنده را مجبور به قبول و امضای توافق نامه و ارائه خارج از قولنامه تحویل استاندارد آسانسور و اتمام بنا نمود. مبلغ شش و نیم میلیون تومان پول نیز در قبال آن نزد خریدار مانده است تا این کار انجام شود. با توجه به این که هیچ گونه زمانی برای این کار تعیین نکردیم، اکنون دادگاه رای به انجام تعهدات بنده داده است و من را محکوم کرده است. آیا در دادگاه تجدید نظر میتوانم رای برائت بگیرم؟ ضمنا قاضی به قولنامه اصلا اشاره آن چنانی نکرده است. در صورتی که خریدار به استناد به قولنامه اعلام جرم نموده. خواهشا راهنمایی کنید باید چی کار کنم؟ ده روز دیگر بیشتر وقت اعتراض ندارم. رای قاضی هم استناد به مواد 220 و 219 قانون مدنی کرده.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید در لایحه تجدیدنظرخواهی دلایل و مدارک خود را به صورت مشروح بیان
نمایید و خلاف ، مواردی که قاضی در دادنامه به آنها استناد کرده ، اثبات نمایید