مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام. برادرهای مادربزرگم تمام ارثیه پدری رو که زمین بوده و به صورت قولنامه بوده، بین خودشون تقسیم کردند و فروختند و به دخترها چیزی ندادند. میخواستم ببینم از این طریق شکایت میشه به جایی رسید؟ از چه طریق باید اقدام کرد؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست تقسیم ترکه بدهید شاید موفق شدید باید تمامی مدارک شما بررسی بشود