مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

با سلام.
بنده در شورای حل اختلاف محکوم به پرداخت 11 میلیون در وجه طلبکار شدم ( چک ها در وجه شخصی صادر کرده بودم ایشان چک به شخص دیگری ) فروخته اند. در مهلت قانونی تقاضای اعسار با شهود پدر و مادرم دادم.
1 - آیا اگر حکم دادگاه به نفع من صادر شود میتوانم اعتراض و تجدید نظر بدهم و تقاضای تعدیل اعسار و تقسیط بدهم؟
2 - آیا امکان رد اعسار به دلیل شهود خانوادگی هست؟ (چون طلبکار به این مورد معترض شده بود) اگر رد شود میتوانم اعتراض بدهم؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

شهود خانوادگی در قانون اشکالی ندارد ولی ممکن است دادگاه قانع نشود ولی میتونید اعتراض هم بکنید در هر حال