مشاوره حقوقی رایگان - الزام ورثه متوفی به تنظیم سند ملک

با سلام. پدر من امسال مرحوم شد. ایشان در واگذاری یک واحد آپارتمان متعهد به سند زنی شده بود ولی به علت اختلافات با خریدار سند تفکیکی برای خریدار انجام نداد. حال پس از فوت ایشان خریدار آپارتمان دادخواستی برای ورثه داشته اند با عنوان اقدام ورثه به تهیه سند برای خریدار آیا ورثه مکلفند برای تهیه سند؟ هزینه آن را چه کسی باید پرداخت کند؟ متشکرم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله ورثه ملزم به تهیه سند و انتقال سند می باشند مگر در قرارداد خلاف آن شرط شده باشد