مشاوره حقوقی رایگان - الزام وراث به تنظیم سند ملک

سلام ملکی را از وکیل بلاعزل شخصی با مبایعه نامه دردفتر مشاور املاک همچنین وکالت بلاعزل از وکیل خریداری کرده ام حالا مالک ملک فوت کرده اگروراث در جلسه الزام به تنظیم سند حضورنیابند تکلیف چیست؟ سپاسگزارم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دادخواست اثبات وقوع عقد بیع و اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت تمام ورثه اقامه نمایید
و حکم قطعی صادر خواهد شد و توسط ‌نماینده دادگاه در دفترخانه اسناد مالکیت امضا و منتقل خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
رسیدگی ادامه خواهد یافت

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادگاه رسیدگی به پرونده را ادامه می‌دهد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر با وکالت بوده وکالت با فوت احد از طرفین ضایل ل میشود