مشاوره حقوقی رایگان - سند ملک متوفی

باعرض سلام . مادر من سال گذشته فوت نمودن
سند تک برگ ایشان گم شده است رفتیم برای گرفتن سند تک برگ به نام وراث ولی گفتن باید کارای سند المثنی را انجام بدین و با کپی سند نمیشه تقاضای تک برگ برای وراث نمود سوال من از شما اینه وراث 7 نفر هستن : اول_ اگر یک نفر نتوانست برای درخواست المثنی مراجعه کنه وکالت قبول میکنن یانه؟
دوم- یه نفر دیگه نمیخواد بیاد آیا برای صدور سند سهم ایشان لازم هست بیاد ؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با اخذ وکالت از شخص مذکور میتوانید امور مربوط به سند را انجام دهید

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
بله میتونن وکالت کاری بدن برای سند المثنی البته هر کدام از ذی نفع ها میتونه انجام بده و الزامی به حضور نیست مگر اینکه اداره الزام بدونن