مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اقساط اعسار توسط زندانی

با سلام. بنده و پدرم به عنوان ضامن با فیش حقوقی برای مرخصی برادرم از زندان که با تقاضای اعسار محکوم به پرداخت 33 میلیون به صندوق دادگاه و مابقی به صورت اقساط ماهیانه بود ضامن شدیم. برادرم مدتی مهلت داشتند تا 33 میلیون ( یک سوم ) اعسار را پرداخت نمایند و حال از آن مدت حدود 2 ماه گذشته و نتوانستند مبلغ پیش را تهیه کنند و به صندوق پرداخت نماید.
وضعیت ضمانت من و پدرم با توجه به عدم امکان پرداخت برادرم چگونه می شود؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر در مهلت مقرر مبلغ پیش پرداخت را نپردارند ابتدا تمام حساب های ضامن توقیف می شود و سپس اموال شما توقیف خواهد شد و..