مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت مبلغ اعسار شده

با سلام و عرض ادب
بنده از سال 91 محکومیت و ماده 3 و جلب کسی رو گرفتم و علاوه بر طلب بنده که 45 میلیون بود ایشان برای اختلاس دولتی که یک میلیارد بود زندان هستن با خسارت تاخیر تادیه 600 میلیون شد و ایشان 8 ماه پیش اعسار داد و حکم شد 30 میلیون ماهی 4 میلیون بدهد .... حالا کلا هیچی نداده
1- بنده باید برای مبالغ پرداخت نشده دوباره جلب بدم؟
2- میشه با توجه به عدم پرداخت تقاضای افزایش اقساط رو بدم .... کلا تکلیف چیه ؟ خواهشاً راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مالی دارد به اجرای احکام معرفی کنید تا توقیف شود در غیر اینصورت جلب کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید و حکم جلب بگیرید.

یک وکیل :

سلام بله میتوانید دادخواست تعدیل اقساط را بدهید و همچنین می توانید جلب ایشان را به علت تاخیر در پرداخت اقساط بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

در زندان خواهد ماند مگر با وثیقه آزاد گردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام افزایش خیر میتونید مجدد دستور جلب بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست تعدیل اقساط را بدهید و همچنین می توانید جلب ایشان را به علت تاخیر در پرداخت اقساط بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که اقساط پرداخت نشده است می توانید درخواست جلب نمایید و درخواست افزایش اقساط را نیز می‌توانید داشته باشید

حسین زارع زاده

جناب آقای حسین زارع زاده :

1_بله
2_معوقه نیز جز همان اصل مبلغ قرارمیگیره وهیچ تغیری به وجود نمیاد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

اگر محکوم علیه آزاد نشده اقدام دیگه ای شما لازم نیست انجام بدین و اگر قرار بر این باشه که آزاد بشه بایستی پیش پرداخت و اقساط معوق رو پرداخت کنه بعد دادرس اجرای احکام دستور آزادیشو صادر میکنه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام برای اقساط معوقه درخواست جلب کنید

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام
1)نه خیر تا تادیه اقساط وپیش قسط زندان هستند
2)بله میتوانید

مهدي  داودي

مهدي داودي :

درخواست جلب نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

1_بله
2_می توانید تعدیل اقساط دهید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. بله میتوانید درخواست به روز شدن جلب ایشان را به اجرای احکام تقدیم کنید.

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود میتوانید مجددا جلب او را بگیرید و اگر مالی به دست اورده تقاضای توقیف دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید برای جلب اقدام کنید و اگر مالی از او سراغ دارید به دادگاه رسیدگی کننده ارائه کنید

بله می توانید درخواست تعدیل نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که مالی از وی معرفی نشود حکم جلب صادر خواهد شد.